hepsi bir valla hepsinin emegine yazik..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Szymekin Isyani..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak oflu144 tarafından gönderildi
İlk olarak Trapzone tarafından gönderildiNe yapsin szymek adam bukadar açik bi serefsizligi ilk defa görüyo sasirmakta hakli.
Aslinda bunu anlatmak istemistim.[img]smileys/smiley20.gif[/img]ÖlüMüNe BoRdO MaVi
Yorum
-
simko baska biri her yerde o komple bir futbolcu hirsli azimli
geldigindenberi çizgisi süper ve devamli yükselisti o da hayal
kirikligina ugradi tabii çünkü böyle güzel futbol oynayan bir takima bu
kadar serefsizlik yapilacagini nerden bilebilirdiki
CEHENNEMDE ATEŞ YOKTUR HERKES KENDİ ATEŞİYLE CEHENNEME GİDER
Yorum
-
szymek futbolu ve özellikle hirsiyla örnek olacak bir futbolcu, ama son maçlarda hakemlerle çok konusmaya basladi. çok itiraz ediyor. fatih e bakin bide. tekme tokat girseler bile sesini çikarmiyor. isi ögrendi çünkü.
szymek önümüzdeki sene sampiyonlar liginde böyle yapmaz umarim [img]smileys/smiley32.gif[/img]<font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>
Yorum
-
mahir-kuzey haklisinda cem papazila luciano ofsayt pozisyonunda bana hicbir ts li gelip itiraz etmedi diyor.
yani itiraz etse süphelenirdim numarasi yapiyor. Ne demek bu ?
Gidip hakkini aramasan hakem kafasina göre taklir.
Türkiyede maalesef gecerli bu. Avrupada durum tam tersi.Edited by: sanatik"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
ya haklisin valla o konuda. cem papillayi canli yayinda izledim o gün. çok sasirdim. herif itiraz etmediler diyo. ulan serefsiz itiraz etsen suç etmesen suç. fatihe o kadar tekme atiyorlar sesini çikarmiyor. ahlak meselesi. hakemler hep itirazdan sikayet eder bu salak itiraz etmediler dedi. ve olayin ilginç yani kimse bu lafin üzerinde durmadi. demekki hakemler itirazdan etkileniyorlar. sonrada avrupaya gidince sudan çikmis baliga dönüyor bizim türkler. eee öyle .. böyle ...<font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>
Yorum
-
mahir Sahinin sözleride böyle:
PAPILA'YA GÖNDERME
Sahin, "Cem Papila, 'oyuncular kararlarima itiraz etmediler' diyerek igrenç bir sekilde hatalarinin savunmasini yapiyor. Oyuncularimizin sakin olmasi hata gibi gösteriyor. Onun dogruyu yapmasi için sahada tartaklanmasi gerekiyor galiba" dedi. Sahin, kalan 3 maçi kazanmak istediklerini belirterek, Rizespor maçinin da dostane bir havada geçecegine belirterek, "Hakeden kazansin" dedi.
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
Yorum